برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

مشاغل مورد نیاز استرالیا ۲۰۱۹

وضعیت مشاغل در لیست: رشته های MLTSSL (بلندمدت) امکان اقدام برای همه ویزاهای ۱۸۹، ۱۹۰ و ۴۸۹ را دارند. رشته های STSOL (کوتاه مدت) صرفا امکان اقدام برای ویزاهای ۱۹۰ و ۴۸۹ را دارند. رشته های Regional (مخصوص مناطق دوردست) فقط امکان اقدام برای ویزای ۴۸۹ را دارند. نکته : دقت کنید که لیست مشاغل …

ادامه مطلب

اقامت و ویزای کار پس از تحصیل

اقامت پس از تحصیل در استرالیا دانش آموزان بین المللی (و اعضای خانواده) که دوره تحصیلی ۲ ساله یا تجارتی را در استرالیا می گذرانند می تواندد پس از پایان تحصیل درخواست ویزای کاری کنند. استرالیا به دانشجویان بین المللی پس از پایان تحصیلات، ۱۸ ماه اجازه اقامت برای یافتن کار و یا بهبود مهارت …

ادامه مطلب

مهاجرت کاری به استرالیا

یکی از روش های رایج مهاجرت به استرالیا ، مهاجرت کاری می باشد. سیستم گزینشی متقاضیان مهاجرت به استرالیا بر مبنای امتیاز میباشد و برای اقدام برای ویزا، متقاضی نیاز به داشتن حداقل ۶۵ امتیاز دارد. برای مهاجرت کاری شما باید به صورت آنلاین EOI)Expression of Interest) را در SkillSelect بفرستید. SkillSelect سیستمی آنلاین برای …

ادامه مطلب

ویزای مهارت شغلی استرالیا

 شرایط ویزای کار مهارت شغلی: پیش از هرچیز انگیزه نامه خود را به صورت آنلاین تکمیل کنید. در درگاه آنلاین SkillSelect رزومه خود را تکمیل کنید. در این درگاه اطلاعاتی مانند سن، مهارت ها، تحصیلات، تسلط به زبان انگلیسی و … را از شما درخواست می کنند. در صورتی که پروفایل شما مورد تایید قرار …

ادامه مطلب

ویزای کاری اسپانسر شغلی

 ویزای کاری اسپانسر شغلی: این مشاغل باید توسط گروهی حمایت مالی شده باشند. این گروه ها عبارتند از؛ یک کارفرمای مشخص در کشور استرالیا یک مقام حقوقی ایالتی و یا دولتی یک آژانس و یا شرکت دولتی در ایالت شرایط  ویزای کاری اسپانسر شغلی: در این حالت شما باید توسط یک تجارت فعال در کشور …

ادامه مطلب